Hvor lang tid tager det at blive gravid?

Hvornår kan man blive gravid efter p-pille stop? (Marts 2019).

Anonim

Det er umuligt at vide på forhånd præcis, hvornår dine børn ønsker gå i opfyldelse vil gå. Den vil spille nemlig en hel række faktorer involveret, herunder din alder, din generelle fysiske og psykiske tilstand, og selvfølgelig dit fysiske helbred i form af din fertilitet. Det er også vigtigt, når eller hvor ofte du har sex. Alt dette har indflydelse på dine chancer for succes.

Anyway, måske vil disse generelle statistikker give dig en anelse. Normalt har frugtbare par 25% chance pr. Cyklus, i løbet af året øges sandsynligheden til 75% til 85%. Ikke desto mindre kan det nogle gange tage længere tid end med sunde partnere.

Her er nogle generelle tips:

  1. Tag det nemt. Køn ifølge kalenderen har ikke meget at gøre med hengivenhed og lyst. Og hvis det ikke virker, kan det endda lægge belastning på dit forhold, sætte det i fare.
  2. En tommelfingerregel: Hvis du kombinerer levetiden for sunde sædceller og varigheden af ​​den befrugtende kapacitet af et æg og 2 -3 gange om ugen har sex, så kører det som regel inden for 4 -6 måneder af graviditeten.
  3. Hvis du ikke er gravid efter 6 måneder, så betyder det ikke, at den ene partner er ufrugtbar eller at et medicinsk problem er. Men så kan en første samtale med din gynækolog / gynækolog vise dig, hvordan du øger dine chancer.

Populære Indlæg

Anbefalet 2019

Sådan laver du et skattekiste
Spil og underholdning

Sådan laver du et skattekiste

Alle drengene elsker at spille pirater, bære et sværd med dem og kigge efter en skjult skattekiste med et kort. Sammen med din søn, lav en skattekiste og figurer af små pirater, der vil gå på jagt efter skatten. Du skal bruge - paprør - brødkniv - Tyndt karton fra kasser med produkter - papen klistrede over med en folie fra en æske med juice - scotch tape - folie - PVA lim - gouache eller olie maling - gammelt båndsko - hulpunch instruktion 1 Til dækslet klippes et stykke kartonrør 4 cm langt. Sæt den en
Læs Mere
Sådan fodrer du en lille smule
Baby sundhed

Sådan fodrer du en lille smule

Dit barn klæbte tæerne tæt og tårer langsomt kravle ned på hans kinder. Eller vendte pladen og kastede en tantrum. Eller måske tygger han forsigtigt et stykke patty i 10 minutter og spytter det derefter ud på en tallerken? Hvordan fodrer den lille og ikke omdanne denne proces til tortur for barnet og hans forældre? instru
Læs Mere
Hvorfor græder babyen om natten?
Baby sundhed

Hvorfor græder babyen om natten?

Ofte græder små børn om natten. Nogen har mavesmerter, nogen vil spise, og nogen har bare haft en dårlig drøm. Hvordan man kan bestemme, hvorfor en baby græder om natten? Årsager til at baby græder om natten De første måneder af hans liv sover kussen meget følsomt og ofte nok græder i en drøm. Dette betra
Læs Mere
Sådan bestemmer du tidspunktet for befrugtning
Graviditet og fødsel

Sådan bestemmer du tidspunktet for befrugtning

Hvis du beslutter dig for at opfatte et barn, men på trods af afbrydelsen af ​​præventionsmidler og regelmæssigt sexliv, forekommer der ikke graviditet, hjælper du med at søge efter den bedste tid til at blive gravid - perioden med ægløsning. Du skal bruge - kalender - termometer - pen; - notesbog - test for ægløsning instruktion 1 Beregn hvor lang tid din menstruationscyklus er. Ægløsning e
Læs Mere
Hvordan man kan dekorere møblerne i børnenes værelse
Baby udvikling

Hvordan man kan dekorere møblerne i børnenes værelse

At skabe et fantastisk barndomsområde behøver ikke store udgifter. Møbler i et sådant værelse kan dekoreres med almindelige servietter. Nye møbler kan være almindelige og kedelige, og den gamle - lidt beskadiget. Forvandle møblerne, gør det mere sjovt: for eksempel dekorere skabene og sengen ved hjælp af klistermærker eller servietter med et mønster, du kan lide eller male dem i en anden farve. Hvis de la
Læs Mere
Hvad er hyperaktivitet
Baby sundhed

Hvad er hyperaktivitet

Mange forældre hævder, at deres barn er hyperaktivt. Men er det altid sådan her? Nogle gange er det bare en generel opfattelse, hvilket indebærer, at barnet kunne være mere roligt og klogt. Det er nødvendigt at være enige om, at hvis barnet hele tiden sidder, det vil sige han opfører sig som stillesiddende, så er det heller ikke helt normalt, og det er ikke helt korrekt at overveje dette som normen. Men ikk
Læs Mere
Hvad er slavepsykologi
andre

Hvad er slavepsykologi

Slave-systemets periode sluttede for længe siden, men tankegangen forblev. Selv efter afskaffelsen af ​​slaveri er der rester, der er meget vanskelige at udrydde blandt folket. Psykologer siger, at ekkoet i den tid forhindrer mange fra at blive realiseret. instruktion 1 En slave er en person, der er helt underlagt ejerens magt, han opfylder hans krav, er hans ejendom. Off
Læs Mere
Hvad er barselsorlov i Rusland i 2017
Graviditet og fødsel

Hvad er barselsorlov i Rusland i 2017

I overensstemmelse med gældende russisk lovgivning har hver arbejdende kvinde ret til barselsorlov. Samtidig kan den unge mor for det meste regne med betydelige kontantbetalinger. Komponenter af barselsorlov Enhver kvinde, der bor og arbejder i Rusland, kan regne med barselsorlov. Desværre er mange forventede mødre helt uvidende om deres rettigheder, såvel som den slags monetære kompensation, de kan modtage, når de går på barselsorlov. Under
Læs Mere